ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ για το Game 5, λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Πασκουάλ: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού στην Cosmote TV:

«Eίναι μία τυπική σειρά πλέι-οφ. Μετά από δύο σκληρά παιχνίδια με break, ήρθαν δύο ματς για κάθε ομάδα. Όλα μπορούν αν συμβούν. Κάναμε εξαιρετική δουλειά σε όλη την σεζόν και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, παίζουμε το πέμπτο και τελευταίο ματς μπροστά στους οπαδούς μας. Έχουμε τους φιλάθλους μας, πρέπει να κοντρολάρουμε τον ρυθμό. Να ξεκινήσουμε δυναμικά και να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Ο ρυθμός και τα ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...