ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα πρώτα σενάρια για τον «εξάστερο»: Ποια ονόματα ακούγονται

Οι φήμες για τα ονόματα που φέρεται πως θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό στο προσεχές διάστημα.

Τα πρώτα σενάρια για τον «εξάστερο»: Ποια ονόματα ακούγονται

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τη χρονιά για το τριφύλλι, που ήδη τρέχει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, «τρέχοντας» την υπόθεση Καλάθη, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει στις τάξεις της τον διεθνή γκαρντ.

Η υπόθεση Καλάθη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των «πρασίνων», καθώς ο σχεδιασμός για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν θα μετατραπεί ολοκληρωτικά σε περίπτωση που ο Νικ δεν συνεχίσει στο ΟΑΚΑ. Πέραν του Καλάθη, όπως αναλύσαμε σε χθεσινό κείμενο, υπάρχουν αρκετές ακόμη περιπτώσεις συμβολαίων που λήγουν και θα απασχολήσουν το τριφύλλι.

Όπως φαίνεται, το καλοκαίρι για τους πρωταθλητές Ελλάδος αναμένεται «καυτό», καθώς πλην των συμβολαίων που λήγουν (Καλάθης, Τζέιμς, Ρίβερς, Σίνγκλετον, Λοτζέσκι, Παππάς, Όγκαστ) έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες σχετικά με πιθανούς υποψήφιους στόχους. Παίκτες κυρίως από το «πάνω ράφι» που ίσως απασχολήσουν τους «πράσινους» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι στιγμής, όσον αφορά την «αγορά» της Basket League, υπάρχει έντονη φημολογία για την περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννη Παπαπέτρου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, όπως και για τον MVP του Λαυρίου, Μακένζι Μουρ.

Παράλληλα, έχουν αποτυπωθεί γραπτώς και οι περιπτώσεις του 26χρονου φόργουορντ της Ζαλγκίρις, Εντγκάρας Ουλανόβας, ενώ στο πλαίσιο της φημολογίας εντάσσεται και η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια, του Κροάτη που είναι… δεδηλωμένος οπαδός του τριφυλλιού, μένει free agent από τους Μάτζικ, αλλά το κασέ του είναι σχεδόν… απλησίαστο για τα δεδομένα.

Τα παραπάνω ονόματα, όπως και εκείνο του Καλάθη, μιας υπόθεσης που θα αποτελέσει «κλειδί» για τον τρόπο διαμόρφωσης του ρόστερ της επόμενης σεζόν, φιγουράρουν, μεταξύ άλλων στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Live Sport». Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί και να τονιστεί πως υπάρχει αρκετός χρόνος και επίσης… αρκετά περιθώρια, ώστε να διαμορφωθούν τα «θέλω» του Τσάβι Πασκουάλ στο μεταγραφικό πεδίο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...