ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κουρμπέλης: Τέσσερα εκατομμύρια ή ανανέωση με αύξηση αποδοχών

Στον Παναθηναϊκό παίρνουν τα μέτρα τους με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Κουρμπέλης: Τέσσερα εκατομμύρια ή ανανέωση με αύξηση αποδοχών | panathinaikos24.gr

Ενα από τα πιο hot ονόματα για τον Παναθηναϊκό και αυτό που προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων είναι αναμφίβολα του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο μέσος του “τριφυλλιού” αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο… περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι πρόσφατα η ΠΑΕ με θέση της τόνισε ότι ο πάικτης δεν πωλείται και πρόσθεσε ότι πάνω σ’ αυτόν θα χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός.

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” προσέχουν για να έχουν με τον Κουρμπέλη. Ιδιαίτερα αν προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από τη Φενέρ, η οποία, σύμφωνα με τους Τούρκους ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τιμή πώλησης που βάζει η ΠΑΕ στον Κουρμπέλη, σε περίπτωση που έρθει πρόταση είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό, φυσικά, πολύ μεγάλο, δείγμα του πόσο πολύ υπολογίζει ο Παναθηναϊκός τον αρχηγό του.

Επίσης, οι “πράσινοι” θα δείξουν εμπράκτως στον ποδοσφαιριστή ό, τι θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα. Σύντομα, αναμένεται να τον καλέσουν για επέκταση της συνεργασίας τους με αύξηση αποδοχών, ως μια επιβράβευση για όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close