ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μνημονιακό μπάτζετ με ή χωρίς «Pan Asia»

Στον Παναθηναϊκό κατέστησαν σαφές ότι η ενδεχόμενη ΑΜΚ, λόγω εισόδου της Pan Asia, δεν θα μεταβάλλει το μπάτζετ που έχει τεθεί για τη νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» θέλησαν, μέσω ενημέρωσής τους, να ξεκαθαρίσουν ότι το μπάτζετ για τη νέα σεζόν θα παραμείνει σε… μνημονιακά επίπεδα, είτε οριστικοποιηθεί η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος (είσοδος της Pan Asia και ΑΜΚ μέχρι 20 εκατ. ευρώ), είτε τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν.

Στον Παναθηναϊκό τονίζουν χαρακτηριστικά ότι: «Για τα 20εκ.ευρώ που είναι πιθανό να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας. Τα χρήματα αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο».

Επίσης, στο τριφύλλι αναφέρουν ότι το θέμα Δώνη αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, ενώ διαψεύδουν ότι έχει γίνει νέα επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση του Εργκούς Κάτσε.

Στον Παναθηναϊκό τόνισαν ότι η πρόταση που έχει γίνει στον «δικέφαλο του Βορρά» για τον 24χρονο μέσο είναι σοβαρή, τηρουμένων των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας και πως πλέον το «μπαλάκι» πηγαίνει στη μεριά του ΠΑΟΚ.

Exit mobile version