ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Εντός διοργάνωσης για τη σεζόν 2018-19 ο Παναθηναϊκός

To Δ.Σ των μετόχων της Euroleague παρουσίασε τη λίστα των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση από τη νέα σεζόν. Μέσα και ο Παναθηναϊκός, εν αναμονή της συνάντησης των μετόχων στις 6/7.

Euroleague: Εντός διοργάνωσης για τη σεζόν 2018-19 ο Παναθηναϊκός

Το Δ.Σ των μετόχων της Euroleague πραγματοποίησε συνεδρίαση με θέμα την εμπορική σύνοψη και την ανάλυση των στοιχείων των εσόδων-εξόδων των ομάδων που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση στη σεζόν που πέρασε.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε η λίστα των ομάδων οι οποίες θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εντός. Η εν λόγω λίστα αναμένεται να παρουσιαστεί με στόχο την τελική της έγκριση στη συνάντηση των μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της συνεδρίασης, ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του εκ μέρους της διοργάνωσης στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.140 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η λίστα της Euroleague για τη σεζόν 2018-19

Παναθηναϊκός Μπουντούτσνοστ Μπάγερν Μονάχου Ολυμπιακός Μακάμπι Αρμάνι Μιλάνο Ζαλγκίρις ΤΣΣΚΑ Μόσχας Χίμκι Μπαρτσελόνα Μπασκόνια Ρεάλ Μαδρίτης Γκραν Κανάρια Αναντολού Εφές Φενέρμπαχτσε Νταρουσάφακα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.