ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το… αμάξι των «πράσινων» πρωταθλητών! (pic)

Μια φωτογραφία, δύο κούπες!

Το... αμάξι των «πράσινων» πρωταθλητών! (pic)

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αντάμωσε με τον συμπατριώτη, φίλο και πρώην συμπαίκτη του στη Ζαλγκίρις, Μαρτίνας Σάιους, με τους δύο παίκτες να αναρτούν στο instagram μια φωτογραφία που περιέχει δύο… κούπες!

Τόσο ο Λεκαβίτσιους, όσο και ο Σάιους, πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ελλάδας και της Λιθουανίας αντιστοίχως, αγωνιζόμενοι με τις ομάδες που φορούν… πράσινα (Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις) κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...