ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένα e-mail άλλαξε τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Κάτσε

Η παρέμβαση από πλευράς ΠΑΟΚ που «μπλοκάρει» στο... παρά ένα τη δρομολογημένη συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Κάτσε.

Ένα e-mail άλλαξε τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Κάτσε

Ο Παναθηναϊκός είχε φροντίσει να δείξει εμπράκτως την επιθυμία διατήρησης του Εργκούς Κάτσε στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν. Το πρωί της Τρίτης μάλιστα, η συμφωνία φαινόταν εν ολίγοις δρομολογημένη, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας είχε πάρει το «ΟΚ» από πλευράς ΠΑΟΚ στην πρόταση ύψους 230.000 ευρώ προς τον ποδοσφαιριστή, με το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του 24χρονου μέσου να καλύπτεται από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η υπόθεση Κάτσε φαίνεται να έχει «κολλήσει» για τα καλά, καθώς η παρέμβαση της συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη, Μαρίας Γκοντσάρεβα, μπλόκαρε την πρότερη συμφωνία. Τι συνέβη; Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, η Γκοντσάρεβα απέστειλε e-mail στον Παναθηναϊκό, απαιτώντας από τον σύλλογο να καλύψει εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Αλβανού μέσου, διαφορετικά δεν πρόκειται να οριστικοποιηθεί ουδεμία συμφωνία.

Η παρέμβαση της Γκοντσάρεβα δεν έλαβε θετικής ανταπόκρισης από τη μεριά των «πρασίνων», οι οποίοι, όπως ενημέρωσαν και επισήμως το απόγευμα της Τρίτης θα εμμείνουν στην πρότερη προσφορά τους. Εξάλλου, η τωρινή οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να ακολουθήσει τα «θέλω» της συμβούλου του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν τέλει, όπως ήρθαν τα πράγματα, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της συμφωνίας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την ανανέωση της παρουσίας του Κάτσε στη Λεωφόρο. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ακόμη ένα «παραθυράκι» για να ανατραπεί εκ νέου το σκηνικό, κάτι που θα φανεί από τη συνάντηση του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Νίκου Καγιούλη, με τον Λούμπος Μίχελ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...