ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Με το… δεξί οι Παίδες του Παναθηναϊκού!

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού, παρότι δυσκολεύτηκαν, πήραν την πρώτη τους νίκη επί του Αρίων Ξάνθης με 68-56, στο 45ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Με το... δεξί οι Παίδες του Παναθηναϊκού!

Οι «μικροί» του Παναθηναϊκού μπήκαν με το… δεξί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και πήραν τη νίκη με 68-56 απέναντι στον Αρίων Ξάνθης.

Οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν αρκετά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισαν» την αναμέτρηση. Τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό έκανε ο νεαρός Γιώτης, ο οποίος πέτυχε 24 πόντους.

Δεκάλεπτα: 12-15, 33-28, 52-45, 68-56 Διαιτητές: Λιότσιος-Λουλουδιάδης Παναθηναϊκός (Σιούτης): Πατρινιός 1, Κορωπιώτης 4, Κάβουρας 2, Γιαννούλτσης 9(1), Κυραλέος 7, Βαδρατσίκας 2, Πολάτογλου 2, Παπαδημητρακόπουλος, Καλιανιώτης 17, Πάλλης, Πατρινός, Γιώτης 24(3). Αρίων Ξάνθης (Θερμός-Παπαδόπουλος): Παύλου 4, Μελαδιανός 12, Αμοιράς 15, Μπουτζικούδης 7(1), Καλλίδης, Κοτζαμάνης, Χριστοφορίδης 2, Ευσταθιάδης 5, Ελευθεριάδης 2, Γκαγκαλίδης 7, Δεληγιάννης 2, Λαμπρόπουλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Σιούτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα του τουρνουά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE