ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με δύο «πράσινους» για το 2×2 η Εθνική ομάδα! (pic)

Δύο βήματα πιο κοντά στο Μουντομπάσκετ της Κίνας θέλει να βρεθεί η Εθνική μας ομάδα.

Με δύο «πράσινους» για το 2x2 η Εθνική ομάδα! (pic)

Πέφτει η αυλαία της πρώτης φάσης των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ του 2019, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο. ν’ ανακοινώνει την αποστολή για το φινάλε του πρώτου μέρους της σειράς.

Η Εθνική μας ομάδα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στον επόμενο γύρο, όμως θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της και να μπει αήττητη στη β’ φάση, επικρατώντας των Ισραήλ και Εσθονίας. Στην αποστολή της Εθνικής υπάρχουν και δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Ντίνος Μήτογλου και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.179 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Hellenic Basketball Federation (@hellenicbf)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.