ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινο» reunion με Καραγκούνη και Μπασινά (pic)

Αντάμωσε εκ νέου η «πράσινη» γενιά του '92...

«Πράσινο» reunion με Καραγκούνη και Μπασινά (pic)

Έπειτα από 25 και… βάλε χρόνια, τα μέλη της «πράσινης» ομάδας Νέων, των αρχών της δεκαετίας του ’90 συναντήθηκαν ξανά, αποδεικνύοντας ότι παρά τον καιρό που πέρασε, όλοι τους παραμένουν στενά συνδεδεμένοι.

Η παρέα, αποτελούμενη μεταξύ άλλων από τους Γιώργο Καραγκούνη, Άγγελο Μπασινά και Γιώργο Αλεξόπουλο, γευμάτισε σε εστιατόριο της Κηφισιάς, βγάζοντας την ανάλογη αναμνηστική φωτογραφία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.