ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΤ ΛΟΤΖΕΣΚΙ

«Ήθελα να κερδίσω τον Ολυμπιακό»

Ο Ματ Λοτζέσκι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σ’ όσα πέτυχε φέτος με την πράσινη φανέλα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του.

«Ήθελα να κερδίσω τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά όσα είπε στην «Live Sport»:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω χαρά και ανακούφιση που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ήταν ένας τίτλος που θέλαμε πολύ. Στο Κύπελλο αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά και μας πείραξε, ενώ σίγουρα μας στεναχώρησε και ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον πρώτο τίτλο μου με τον Παναθηναϊκό, ήταν κάτι που ήθελα και σε προσωπικό επίπεδο».

Για το πώς άλλαξε ο ίδιος το… τσιπάκι μετά τον πρώτο τελικό: «Επιμένω πως το πιο σημαντικό στους τελικούς ήταν η ομαδική μας απόδοση και πως όλοι κάναμε τα πάντα για να είναι το σύνολο σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, πιστεύω πως αρκετός κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τη δυσκολία του να παίζεις έναν εκτός έδρας τελικό στο ΣΕΦ. Ειδικά, αν μιλάμε για την περίπτωσή μου, που έχω περάσει αρκετά χρόνια εκεί. Ψυχολογικά ήταν δύσκολο, αλλά ήμουν έτοιμος. Ήθελα πολύ να παίξω καλά και να αποδείξω κάποια πράγματα, ειδικά μετά από όλα όσα έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι. Πάτησα στο παρκέ και όλα έγιναν πολύ πιο απλά όταν μπήκε το πρώτο σουτ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς ήταν να παίζει κόντρα στην παλιά του ομάδα: «Εντάξει, ήταν ιδιαίτερο, δεν μπορώ να πω το αντίθετο. Γνώριζα όμως ότι θα αγωνιστώ απέναντί τους πολλές φορές, ήξερα πως θα τους βρω στους τελικούς και ήθελα πολύ να παίξω καλά εναντίον τους και να τους κερδίσω. Τα συναισθήματα και όσα έγιναν στο παρελθόν μένουν εκτός γηπέδου. Στο παρκέ, ήθελα απλά να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να ανταποδώσω για όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος και να παλέψω για κάθε μπάλα. Ήταν πάντως στόχος μου να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό αλλά φυσικά και το πρωτάθλημα».

Για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Ήταν μια στενάχωρη στιγμή για όλους μας. Μπορεί κάποιοι να μην ήμασταν καιρό στην ομάδα, όμως ξέραμε τι έχει κάνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος για τον σύλλογο. Είδαμε όλη την οικογένεια να είναι πολύ στεναχωρημένη και εμείς είπαμε πως θα παίξουμε και γι΄ αυτούς, εκτός από τους εαυτούς μας. Θέλαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον πρόεδρο και να τιμήσουμε τη μνήμη του πατέρα του. Είδαμε την αγάπη αλλά και τη λύπη του κόσμου μετά την είδηση και αντιληφθήκαμε πως εμείς πρέπει να δώσουμε ακόμα περισσότερη ένταση και να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο παρκέ, ώστε να αποχαιρετήσουμε τον Παύλο όπως έπρεπε».

Για το μέλλον του: «Η δουλειά μας είναι παράξενη. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον, όλα μπορούν να ανατραπούν με έναν τραυματισμό, μια αλλαγή ή μια απόφαση. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...