ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα άκρα και ο Ρινάλντι, κατέθεσε προσφυγή – Πόσα χρήματα ζητάει

Νέος... μπελάς για τον Παναθηναϊκό, με τον Λαουτάρο Ρινάλντι να κάνει προσφυγή, ζητώντας άμεση καταβολή των οφειλομένων του.

Στα άκρα και ο Ρινάλντι, κατέθεσε προσφυγή - Πόσα χρήματα ζητάει

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν γνωστές οι προθέσεις των Έκι Γκονζάλες και Λαουτάρο Ρινάλντι για διεκδίκηση των χρημάτων που τους οφείλει ο Παναθηναϊκός, με τον δεύτερο να προχωρά ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας προσφυγή κατά του «τριφυλλιού».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει και αποχώρησε για την Μπρέσια τον περασμένο Σεπτέμβρη, προσέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη ζητώντας την καταβολή ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, που φτάνει έως και τις 750.000 ευρώ.  Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαμβάνονται οι οφειλές από το συμβόλαιό του αλλά και η εφορία.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα και ήδη στον σύλλογο αναζητούν τρόπους ώστε να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη για διακανονισμό της οφειλής. Στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να επιτύχουν ένα deal που θα αφορά αποπληρωμή του ποσού σε δόσεις, όπως έγινε στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πεδίο των διαπραγματεύσεων με τον Ρινάλντι έχει αρκετά εμπόδια, με πρώτο και κύριο τις απαιτήσεις του Αργεντινού, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος και αναμένεται να ζητήσει την άμεση καταβολή ενός μεγάλου μέρος των οφειλομένων, που πιθανότατα θα κυμαίνεται στο μισό ποσό της οφειλής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...