ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Καλαϊτζάκη και Μποχωρίδη το Camp της «πράσινης» Ακαδημίας (pic)

Οι δύο Έλληνες γκαρντ παρακολούθησαν από κοντά τη δουλειά της «πράσινης» Ακαδημίας.

Με Καλαϊτζάκη και Μποχωρίδη το Camp της «πράσινης» Ακαδημίας (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση από την PAO BC Academy:

Mε τη συμμετοχή του Γιώργου Καλαϊτζάκη και του Λευτέρη Μποχωρίδη συνεχίστηκε για τέταρτη ημέρα η πρώτη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy! Οι δύο διεθνείς αθλητές συνομίλησαν, φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν με τα παιδιά με το κλειστό All Stars Arena του ΟΑΚΑ να γεμίζει χαμόγελα!!

Οι νεαροί αθλητές του καλοκαιρινού camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχαν την ευκαιρία, όπως πάντα, να κάνουν ερωτήσεις στους δύο αθλητές.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ρωτήθηκε πως έφτασε μέχρι την Α1, με τον αθλητή του Άρη Θεσσαλονίκης (και πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού Superfoods) να απαντάει ότι ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τα παιδιά σχετικά με τους επόμενους στόχους του, ο «πράσινος» γκαρντ απάντησε ότι πιστεύει ότι μέσω της προπόνησης και της δουλειάς, ελπίζει ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα περίοδο ενώ τόνισε ότι ένας από τους στόχους του αποτελεί η συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

Οι δύο αθλητές αποχώρησqν καταχειροκροτούμενοι από τα παιδιά, τα οποία επέστρεψαν στο γήπεδο και στις δραστηριότητες του ΝΙΚΑΣ Summer Camp της PAO BC Academy»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.