ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Διερευνούν τη μετακόμιση σε ΟΑΚΑ ή Ριζούπολη στον Παναθηναϊκό»

Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο στον Παναθηναϊκό, με τους διοικούντες να εξετάζουν τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις.

«Διερευνούν τη μετακόμιση σε ΟΑΚΑ ή Ριζούπολη στον Παναθηναϊκό»

Θέμα με την παραμονή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο φέρεται να έχει δημιουργηθεί, λόγω του χρέους ύψους 611.000 ευρώ της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη, οδηγώντας τους διοικούντες του ποδοσφαιρικού τμήματος να «ψαχτούν» για εναλλακτικές λύσεις, σύμφωνα με τη Live Sport.

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν αποδέχεται την πενταετή σύμβαση για την παραχώρηση της Λεωφόρου, που είχε υπογραφεί στο πρόσφατο παρελθόν κι αν οι δύο πλευρές δεν βρουν κοινό σημείο, τότε θα υπάρξει πρόβλημα με την παραμονή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο «Απ. Νικολαΐδης».

Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου αναζήτησαν εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Ερασιτέχνη. Οι συνεργάτες του «Mr. ΣΚΑΪ» έχουν μάλιστα προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για τη Ριζούπολη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά το ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» εξέτασαν το ενδεχόμενο μετακόμισής του, καταβάλλοντας ενοίκιο 250.000 ευρώ, όσα δηλαδή πληρώνει η ΑΕΚ, ενώ για την Ριζούπολη δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη επαφές με τους ιθύνοντες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.