ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Υπέρ της μετακόμισης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος»

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετακόμισης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

«Υπέρ της μετακόμισης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος»

Η ανοιχτή οφειλή ύψους 611.000 ευρώ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ερασιτέχνη, αναγκάζει τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του στο να επεξεργαστούν το ενδεχόμενο μετακόμισης του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ΟΑΚΑ.

Η εν λόγω εξέλιξη αντιμετωπίζεται θετικά από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», καθώς η ενδεχόμενη αλλαγή έδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έφερνε ένα βήμα πιο κοντά το όνειρο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη για την «Παναθηναϊκή Πολιτεία». Πρότζεκτ που θα υλοποιηθεί μέσω του Athens Alive.

Πάντως, πέρα από τη σκέψη των διοικούντων της ΠΑΕ για το ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να μεταφέρει στο ΟΑΚΑ την έδρα των τμημάτων βόλεϊ (ανδρικών – γυναικείων), αλλά και το μπάσκετ γυναικών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.970 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...