Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση εμπλοκής της «Pan Asia» και του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στον Παναθηναϊκό, με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία να έρχεται στην Ελλάδα την εβδομάδα που ακολουθεί, ώστε να πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές με τους νυν διοικούντες την ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν δίχως ανατροπές, ο Ταϊλανδός θα αναλάβει το «τιμόνι» της ΠΑΕ και θα κληθεί να πάρει άμεσα ορισμένες αποφάσεις που αφορούν τόσο την έδρα του τριφυλλιού, αλλά και ζητήματα που αφορούν το ρόστερ.

Για παράδειγμα, ο Παϊρότζ θα έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση μετακόμισης από τη Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ, μια περίπτωση που εξετάζεται από την «πράσινη» ΠΑΕ, λόγω της οφειλής προς τον Ερασιτέχνη. Παράλληλα, ο Ταϊλανδός θα χειριστεί -με το επιτελείο του- μια σειρά από «ανοιχτές» υποθέσεις που αφορούν το ρόστερ και τα συμβόλαια.

Όπως τόνισε και ο Γιάννης Αλαφούζος προς τον Γιώργο Δώνη στην τελευταία τους συνάντηση, ο Παϊρότζ θα χειριστεί την υπόθεση του Λουντ, εάν και εφόσον ολοκληρωθεί θετικά η αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό…