ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Παραμένει στη Ζαλγκίρις ο Σάρας

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οριστικό: Παραμένει στη Ζαλγκίρις ο Σάρας

Οπως αναφέρουν οι Λιθουανοί, ο Σάρας, παρά το γεγονός ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του, αποφάσισε να συνεχίσει τη δουλειά που έχει αρχίσει στη Ζαλγκίρις. Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα του Κάουνας πήρε το τρίτο σερί πρωτάθλημα, ενώ πήγε και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Ο Γιασικεβίτσιους θα μείνει και τη νέα χρονιά στη Ζαλγκίρις, θεωρώντας ότι ακόμα έχει πολλά να δώσει στη χώρα του, προτού κάνει το επόμενο βήμα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας σε μια μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...