ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο χρόνος τελειώνει και ο Παναθηναϊκός καθυστερεί επικίνδυνα

Στον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να απουσιάζει κάθε λογική. Με εξαίρεση τους Δώνη και Νταμπίζα, που λειτουργούν επαγγελματικά, όλα τα άλλα είναι στον αέρα. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο χρόνος τελειώνει και ο Παναθηναϊκός καθυστερεί επικίνδυνα

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω. Σχεδόν σε όλα. Ο Δώνης θέλει τον Κάτσε, αλλά η μεταγραφή του εξαρτάται από την… ψηφοφορία στη Σούπερ Λίγκα. Μυθικά πράγματα στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου που οι “συμμαχίες” αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Και η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή κρίνεται από το τι θα ψηφίσει η κάθε ΠΑΕ στη λίγκα.

Το ρόστερ δεν έχει σέντερ φορ, δεν έχει κεντρικό αμυντικό πρώτης γραμμής, δεν έχει καλά – καλά… δεύτερο τερματοφύλακα, δεν έχει εναλλακτικές επιλογές, όμως εκτός από τον Νταμπίζα και τον Δώνη, κανείς άλλος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι θα γίνει με το αγωνιστικό τμήμα και πως θα εμφανιστεί την επόμενη σεζόν.

Ο Αλαφούζος περιμένει τον Παϊρότζ, ο Παϊρότζ περιμένει την… κυβέρνηση, πρώην παίκτες περιμένουν λεφτά που έπρεπε να έχουν πάρει εδώ και χρόνια και μια Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου περιμένει τα λεφτά της “Pan Asia”. Λεφτά τα οποία δεν θα πέσουν για μεταγραφές ή ανανεώσεις, αλλά για παλιές “αμαρτίες”. Και ο κόσμος περιμένει μια… ελπίδα, έχοντας αποτραβηχτεί απ’ όλους και όλα.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει όμως και ο χρόνος που είναι αμείλικτος. Και δεν μπορεί να περιμένει. Ο μήνας έχει 24, η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία σε λιγότερο από δέκα μέρες, αλλά τα πάντα είναι στον αέρα. Και την ίδια ώρα, η νυν διοίκηση του Παναθηναϊκού φαίνεται να… τρέμει τα όσα έχει να πει και να αποκαλύψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Βγήκε η διαρροή από πλευράς ερασιτέχνη ότι ο Γιαννακόπουλος θα εμφανιστεί στη συνάντηση με την ΠΑΕ και ξαφνικά ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να εξετάζει το… ΟΑΚΑ και τη Ριζούπολη για έδρα του! Μια ομάδα που δεν ξέρει που χρωστά και τι θα της ξημερώσει, σκέφτεται να φύγει από την έδρα της και να παίξει αλλού. Απίθανα πράγματα.

Στον Παναθηναϊκό του τελευταίου χρόνου έχει χαθεί κάθε λογική. Η ελπίδα πως θα αλλάξει το ιδιοκτησιακό είναι και η μοναδική για να επιστρέψει η κανονικότητα. Σε όλα. Διαφορετικά, αν κάτι στραβώσει και ο Παναθηναϊκός πορευτεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Παναθηναϊκός θα ζήσει ακόμα χειρότερες μέρες. Και ο Δώνης θα κληθεί να βγάλει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του. Να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...