ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το Fake tweet των 80 εκατ δολαρίων για Καλάθη!

Το «τιτίβισμα» που προκάλεσε... αναστάτωση στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά αποδείχθηκε fake.

Το Fake tweet των 80 εκατ δολαρίων για Καλάθη!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα tweet, που ανέφερε ότι ο Νικ Καλάθης είναι έτοιμος να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τους Ορλάντο, με τις συνολικές απολαβές να φτάνουν τα 80 εκατ. δολάρια.

Φυσικά, το δημοσίευμα προκάλεσε μια κάποια αναστάτωση στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τη στιγμή, μάλιστα, που από την ΚΑΕ περιμένουν την απάντηση του Νικ στην πρόταση που του έχουν κάνει. Το τιτίβισμα αποδείχθηκε fake.

Να σημειωθεί ότι με βάση τους κανονισμούς του ΝΒΑ απαγορεύεται πριν από τις  23/06 ρητά η δημοσιοποίηση τέτοιων προτάσεων σε free agents.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.601 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το tweet:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...