ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει χορηγική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τη φανέλα

Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις για τη χορηγία στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ποιο το ποσό που θα λάβουν οι «πράσινοι» αλλά και η διάρκεια του deal.

Κλείνει χορηγική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τη φανέλα

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για την χορηγία στη φανέλα του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport».

Οι πράσινοι έχουν μπει εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις και ουσιαστικά, αυτό που φέρεται να απομένει για να κλείσει οριστικά η συμφωνία είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων, καθώς το τριφύλλι θέλει μια «γερή» προκαταβολή και ο ΟΠΑΠ αντιπροτείνει μηνιαίες δόσεις.

Εφ’ όσον κλείσει, η συνεργασία θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό το ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως, με τη συμφωνία να είναι τριετής. Μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει φροντίσει να ενημερώσει τα στελέχη του ΟΠΑΠ για το γεγονός πως η συμφωνία θα δεσμεύει και τη διοίκηση του Παϊρότζ και δεν θα υπάρξει θέμα διακοπής, εάν οι δύο πλευρές τα βρουν οριστικά και παράλληλα ο Ταϊλανδός αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.