ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Το ψάχνει για Μπονατίνι ο Παναθηναϊκός

Το τριφύλλι εξετάζει την (δύσκολη) περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού με ιταλικό διαβατήριο.

Το ψάχνει για Μπονατίνι ο Παναθηναϊκός

Οι μεταγραφικοί περιορισμοί που έχουν τεθεί αυξάνουν αρκετά τον βαθμό δυσκολίας στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο. Όπως όλα δείχνουν, η υπέρβαση, στη μία και μοναδική μεταγραφή που μπορεί να γίνει για ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, θα αφορά τη θέση του φορ.

Για τον λόγο αυτόν, στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται το όνομα του Λέο Μπονατίνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport». Πρόκειται για τον 24χρονο Βραζιλιάνο -με ιταλικό διαβατήριο- επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε στην Αλ Χιλάλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν υπολογίζεται από τη νυν ομάδα του.

Ο σύλλογος θέλει μεν να παραχωρήσει τον Μπονατίνι, αλλά το κασέ του είναι υψηλό, ενώ προκρίνεται η πώληση και όχι ο δανεισμός του. Κάπου εκεί έρχεται η παρέμβαση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος λόγω της πρότερης παρουσίας του στο εν λόγω πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την δικτύωσή του για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό deal, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.908 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, το «όπλο» του Παναθηναϊκού είναι η… υπομονή, καθώς εάν περάσουν λίγες ημέρες και δεν γίνει κάποια αξιόλογη πρόταση προς την Αλ Χιλάλ, αλλά και οριστικοποιηθεί η αλλαγή σελίδας στην «πράσινη» ΠΑΕ, τότε οι πιθανότητες για επιτυχημένη κατάληξη θα αυξηθούν.

Όσο για τον Μπονατίνι: Ο 24χρονος ανήκει στην Αλ Χιλάλ από το 2016, έχοντας σκοράρει 15 φορές σε 36 ματς, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει ως δανεικός από τη Γουλβς (12 γκολ σε 47 ματς).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.