ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρούση από Τουρκία, αλλά… ψηφίζει Αγγλία ο Λουντ

Ήρθε πρόταση από τη γείτονα χώρα για τον Φινλανδό μέσο.

Κρούση από Τουρκία, αλλά... ψηφίζει Αγγλία ο Λουντ

Στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ βρίσκεται ο Ρόμπιν Λουντ, με τον τουρκικό σύλλογο να κάνει το βήμα παραπάνω και να προσεγγίζει με δελεαστική πρόταση τον Φινλανδό μέσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου.

Η πλευρά του Ρόμπιν Λουντ εξέτασε την πρόταση της Τράμπζονσπορ, απαντώντας… διπλωματικά, δίχως να «κλείσει» οριστικά την εν λόγω προοπτική. Όπως φαίνεται, ο Φινλανδός μέσος επιθυμεί να ψαχτεί λίγο περισσότερο στην αγορά της Αγγλίας, αναζητώντας πρόταση από Premiership και Championship.

Για τον λόγο αυτόν, η απάντηση που φέρεται να δόθηκε στην Τράμπζονσπορ ήταν πως προτεραιότητα του παίκτη συνεχίζει να αποτελεί το αγγλικό πρωτάθλημα και πως οι υπόλοιπες προτάσεις θα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ