ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσκεψη Μπουρούση στην «πράσινη» Ακαδημία

Ο πρώην «πράσινος» σέντερ στην PAO BC Academy.

Επίσκεψη Μπουρούση στην «πράσινη» Ακαδημία

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με μια όμορφη έκπληξη για τους νεαρούς αθλητές ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy! Ο Γιάννης Μπουρούσης επισκέφθηκε το camp της Ακαδημίας και διασκέδασε μαζί με τα παιδιά.

Ο διεθνής σέντερ ήταν ευδιάθετος και ζήτησε από έναν νεαρό αθλητή να κάνει ένα σουτ το οποίο ήταν εύστοχο, με τους υπόλοιπους αθλητές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Με αυτή την αφορμή, ο Γιάννης Μπουρούσης είπε στα παιδιά ότι είναι πολύ σημαντικό να χειροκροτούν τους συμπαίκτες τους και όταν αυτοί ευστοχούν αλλά κυριώς όταν αστοχούν. Ο πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoods, συνέχισε, εξηγώντας στα παιδιά ότι πρέπει να δίνουν αυτοπεποίθηση στο συμπαίκτη τους, να τον χειροκροτούν ακόμα και στις δύσκολες στιγμές και να επιδεικνύουν πάντοτε ομαδικότητα.

Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στον Γιάννη Μπουρούση και φωτογραφήθηκαν με αυτόν.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αύριο συνέχιζεται η δεύτερη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy με περισσότερο μπάσκετ, προπόνηση και εκπλήξεις για τα παιδιά!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.