ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ωρα για αποφάσεις στον Παναθηναϊκό

Οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ θα συναντηθούν ξανά σήμερα και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν θα τεθεί επί τάπητος.

Ωρα για αποφάσεις στον Παναθηναϊκό

Μετά την πρώτη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες την περασμένη Πέμπτη, αλλά και την επαφή του Σαββάτου, σήμερα θα τα πουν ξανά με στόχο να ξεκαθαρίσει σιγά – σιγά το τοπίο ενόψει της νέας χρονιάς. Στη συζήτηση που θα γίνει θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας, αλλά και για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν με στόχο ο εξάστερος να είναι ακόμη πιο δυνατός τη νέα χρονιά και φυσικά να δώσει το “παρών” στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Ο Καταλανός προπονητής θα δώσει μια λίστα στον Γιαννακόπουλο με τους στόχους που έχει τσεκάρει, ενώ, φυσικά, ξεχωριστή συζήτηση θα γίνει και για τον Νικ Καλάθη. Το θέμα του έμπειρου γκαρντ είναι σε εκκρεμότητα, καθώς ο ίδιος ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των “πράσινων, αλλά όπως σας γράψαμε και πρόσφατα αυτό δε σημαίνει ότι το θέμα έχει κλείσει οριστικά. Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να προχωρήσει τον σχεδιασμό του δίχως τον Καλάθη. Ομως, σε περιπτωση που ο Νικ πει το “ναι” τις επόμενες μέρες, τότε οι “πράσινοι” φυσικά και θα το δεχθούν. Η πόρτα δεν έχει κλείσει.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει γίνει γνωστό ο Γκάμπριελ αποχωρεί, ενώ ερωτηματικό παραμένει το θέμα του Σίνγκλετον. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση πάουερ φόργουορντ και μάλιστα αξίας. Οσο για τον Μάρκους Ντένμοντ, θα συνεχίσει στην ομάδα. Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα σε ό, τι αφορά και άλλες υποθέσεις όπως του Ρίβερς, του Παππά και του Λεκαβίτσιους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...