ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιμένει και πιστεύει στην παραμονή του ο Λεκαβίτσιους

Ο Λιθουανός ανέλυσε όλα τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Περιμένει και πιστεύει στην παραμονή του ο Λεκαβίτσιους

Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει ήδη οι διεργασίες για την ερχόμενη σεζόν, με τους Πρωταθλητές Ελλάδος να εξετάζουν όλα τα δεδομένα που αφορούν τα συμβόλαια που εκπνέουν αλλά και εκείνα στα οποία έχει τοποθετηθεί οψιόν ανανέωσης.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους, με τον Λιθουανό γκαρντ να παραχωρεί δηλώσεις στο «basketnews.lt», μιλώντας για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, τον χρόνο συμμετοχής του αλλά και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκας Λεκαβίτσιους:

Για το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό:  «Έχω υπογράψει με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο και πιστεύω ότι θα μείνω στην ομάδα για δεύτερη σεζόν. Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος τον δεύτερο χρόνο, καθώς όλα θα είναι διαφορετικά. Ακόμη δεν ξέρω τίποτα, καθώς περιμένω πρέπει να περιμένω μέχρι την 1η Ιουλίου. Υπάρχει η οψιόν, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό εξαρτάται από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το δικαίωμα, οπότε περιμένω».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον χρόνο συμμετοχής που είχε την περασμένη σεζόν: «Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες στην κατάσταση. Η μία πλευρά είναι ότι ο Καλάθης έπαιξε πολύ καλά και να μην ξεχνάμε ότι ήρθε ο Τζέιμς. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Καλάθη να παίζει όλα τα παιχνίδια για 30 λεπτά. Νομίζω ότι ο κόουτς θα μπορούσε να μου δώσει περισσότερα να κάνω. Γενικά, όμως, πιστεύω για την πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό, όλα πήγαν καλά. Είχα την εντύπωση πως ήταν πιο δύσκολα, αλλά έπαιξα καλά».

Για τον Πασκουάλ: «Ο Πασκουάλ μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι ένας προπονητής που προετοιμάζει την ομάδα πολύ καλά, με αρκετή τακτική, οπότε όλοι είναι έτοιμοι στο μάξιμουμ. Υπάρχουν διαφορές με τον Γιασικεβίτσιους. Μπορεί να έχουν σχεδόν ίδιο στιλ προπόνησης, αλλά δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις. Μιλούσα στον κόουτς σαν να είναι φίλος μου. Ο Τσάβι είναι ένα καλό άτομο και ένας πολύ καλός προπονητής».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Έχουμε συναντηθεί δύο φορές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.