ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Μισώ το ΣΕΦ» (pic)

Τι απάντησε ο Μάικ Τζέιμς σε οπαδό του Ολυμπιακού στο Twitter.

Τζέιμς: «Μισώ το ΣΕΦ» (pic)

O Mάικ Τζέιμς απολαμβάνει τις διακοπές του στις ΗΠΑ και ως free agent επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ή και την παραμονή του στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τα σχόλια-καλέσματα από οπαδούς άλλων ομάδων δίνουν και παίρνουν, με φίλο του ΟΣΦΠ να καλεί τον Αμερικανό να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Η απάντηση του Τζέιμς πάντως, δεν ήταν αυτή που περίμενε: «Για να είμαι ειλικρινής,  μισώ την διαρρύθμιση του γηπέδου σας. Νιώθω πως υπάρχει πάρα πολύς χώρος ανάμεσα στους οπαδούς και το παρκέ. Θα έπρεπε να το φτιάξετε αυτό».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.802 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.