ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Καλάθη ή χωρίς: Τα δύο πλάνα του Παναθηναϊκού

Το σχέδιο δράσης που «χάραξαν» στη συνάντηση της Δευτέρας οι Γιαννακόπουλος - Πασκουάλ εν όψει της νέας σεζόν.

Με Καλάθη ή χωρίς: Τα δύο πλάνα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός προχωρά με προσεκτικά βήματα όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, κάτι που φαίνεται από τις συναντήσεις μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Τσάβι Πασκουάλ. Οι δύο άνδρες τα είπαν για δεύτερη φορά εχθές, αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίον θα κινηθούν στο προσεχές διάστημα, τόσο στο θέμα των μεταγραφών όσο και σε εκείνο των ανανεώσεων.

Πάντως, το βασικό κομμάτι της συζήτησής τους αφορούσε την περίπτωση του Νικ Καλάθη. Ο 29χρονος γκαρντ έχει στα χέρια του την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού (6.5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια) ωστόσο δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του, περιμένοντας κάποια εξέλιξη από το μέτωπο του ΝΒΑ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος δεν μπορούν να καθίσουν στην αναμονή για τον Νικ και οδηγήθηκαν στο να βάλουν προς εφαρμογή δύο πλάνα: Το ένα αφορά την περίπτωση που ο Καλάθης παραμείνει στην ομάδα, ενώ το δεύτερο θα «τρέξει» εφ’ όσον ο ομογενής γκαρντ αποχωρήσει.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ μαζί με τον Καταλανό κόουτς έθεσαν επί τάπητος το θέμα των συμβολαίων που έχουν εκπνεύσει αλλά και εκείνων που έχουν οψιόν ανανέωσης, με τις πρώτες κινήσεις να έχουν ήδη γίνει (τέλος ο Γκάμπριελ, συνεχίζει ο Ντένμον). Όπως όλα δείχνουν, η οψιόν θα ενεργοποιηθεί για τους Θανάση Αντετοκούνμπο, Ίαν Βουγιούκα και Λούκας Λεκαβίτσιους, ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Παππά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...