ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίσιμη εβδομάδα: Άφιξη Παϊρότζ, καθοριστικό ραντεβού με Αλαφούζο

Έρχεται ο Ταϊλανδός, στην τελική ευθεία η υπόθεση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κρίσιμη εβδομάδα: Άφιξη Παϊρότζ, καθοριστικό ραντεβού με Αλαφούζο

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι από τις πλέον καθοριστικές όσον αφορά την πρόθεση εμπλοκής της Pan Asia στον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του τριφυλλιού.

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη, το αργότερο την Πέμπτη, συνοδεία του γιου του Πιτ, ώστε να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και να δρομολογηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τον οικονομικό και νομικό έλεγχο στην ΠΑΕ.

Πάντως, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει ήδη ορίσει συνάντηση με τους δικηγόρους του και τα στελέχη της Deloitte για να εξεταστούν τα δεδομένα που θα προκύψουν από τον οικονομικό και νομικό έλεγχο, ο οποίος θα αποτελέσει το «εισιτήριο» για την οριστική αλλαγή δεδομένων στην «πράσινη» ΠΑΕ, ή σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγήσει σε «ναυάγιο».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προφανώς, όσα μάθει ο Ταϊλανδός από τους εκπροσώπους της Deloitte και τους νομικούς εκπροσώπους του θα κρίνουν τα βασικά θέματα συζήτησης στην μετέπειτα συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.