ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Πάιροτζ εμφανίστηκε ως βουδιστής μοναχός! (pics)

Δείτε τον Ταϊλανδό επιχειρηματία με ξυρισμένο κεφάλι και στολή βουδιστή μοναχού!

Ο Πάιροτζ εμφανίστηκε ως βουδιστής μοναχός! (pics)

Ο Ταϊλανδός μπορεί να ασχολείται αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η προσπάθεια εμπλοκής στην πράσινη ΠΑΕ, ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, έχει καλή σχέση και με την θρησκεία.

Προ ολίγων μηνών, ο Παϊρότζ επισκέφθηκε τον ιστορικό ναό του βουδισμού, Χονγκ Ραταναράμ, κάνοντας εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι και φορεμένο το ράσο των μοναχών.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το gazzetta.gr:

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 13.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...