ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε αύριο στην Αθήνα ο Παϊρότζ

Νέα αλλαγή στην ημερομηνία άφιξης, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά τις δύο πλευρές.

Ούτε αύριο στην Αθήνα ο Παϊρότζ

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ είχε προγραμματίσει τον ερχομό του στην Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και να εξετάσει τα αποτελέσματα του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πιθανή ημέρα άφιξης του Παϊρότζ την Τετάρτη, ωστόσο ο Ταϊλανδός δεν θα μεταβεί αύριο στη χώρα μας για να πραγματοποιήσει μια σειρά από αρκετά κρίσιμες επαφές και ενημερώσεις, οι οποίες θα κρίνουν το deal.

Πιθανολογείται ότι ο ίδιος θα έρθει εν τέλει στην Αθήνα στα τέλη της εβδομάδας, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά τις δύο πλευρές (Παϊρότζ – Αλαφούζος) καθώς στο συμφωνηθέν MoU αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι όλα θα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι τις 30 του Ιούνη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.