ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος καλό, όλα καλά με Εσιέν

Οι πράσινοι κατέβαλαν στον Μικαέλ Εσιέν την τελευταία δόση και έτσι ο Γκανέζος απέσυρε την προσφυγή.

Τέλος καλό, όλα καλά με Εσιέν

Ο Παναθηναϊκό κατέβαλε στον Εσιέν την τελευταία δόση ύψους 36.000 ευρώ και έτσι ο πρώην πράσινος απέσυρε την προσφυγή που είχε κάνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 11.5. 2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μισέλ Εσιέν, καθώς ο αιτών δήλωσε δια της πληρεξουσίας του δικηγόρου ενώπιον του παρόντος Δικαστηρίου με το κατατεθέν στο Δικαστήριο από 15-6-2018 διευκρινιστικό υπόμνημα, όπως το περιεχόμενο της δήλωσης αυτής εκτιμάται από το Δικαστήριο, ότι παραιτείται από την από 11-5-2018 αίτηση με την οποία ζητούσε, για όσους λόγους ανέφερε σ’ αυτή, την ενεργοποίηση ποινής σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...