ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο στοχάστρο του Παναθηναϊκού ο Ντάνστον!

Ο Μπράιαν Ντάνστον αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ.

Στο στοχάστρο του Παναθηναϊκού ο Ντάνστον!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι πράσινοι έχουν πολλές εκρεμμότητες καθώς πολλά συμβόλαια λήγουν και στο τριφύλλι θέλουν να κάνουν ένα… ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα του Παναθηναϊκού φαίνεται να είναι ο 32χρονος σέντερ της Εφές, Μπράιαν Ντάνστον. Η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται μιας και ο Αμερικανός δεσμεύεται μ’ ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού,  είχε με τη φανέλα της Εφές μέσο όρο 10,2 πόντους και 5,4 ριμπάουντ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Euroleague.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.