ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκτακτο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία, αυτός είναι ο διάδοχος του Κόντε.

Έκτακτο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι

Από Ιταλό σε Ιταλό πηγαίνει ο πάγκος της Τσέλσι, καθώς από σήμερα, ο Μαουρίτσιο Σάρι θα είναι ο νέος προπονητής των «μπλε», καταλαμβάνοντας τη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η συμφωνία «κλείδωσε» το βράδυ της Δευτέρας, με τον 59χρονο τεχνικό να δίνει το «ΟΚ» για 2ετές συμβόλαιο με απολαβές 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, με αύξηση αποδοχών.

Παράλληλα, ο προκάτοχός του, Αντόνιο Κόντε θα αποτελέσει και επισήμως παρελθόν από τον σύλλογο, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της ομάδας, εντός εβδομάδος.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 96.043 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...