ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πράσινος ξανά ο Κάτσε

Ετοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Έργκους Κάτσε. Μέχρι αύριο οι οριστικές εξελίξεις για την παραμονή του Αλβανού μέσου, μετά και τη συζήτηση του μάνατζερ του παίκτη με ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Πράσινος ξανά ο Κάτσε

Ο ατζέντης του παίκτη ασκεί έντονες πιέσεις στον ΠΑΟΚ, σε νέο κύκλο επαφών που έχει ανοίξει.

Οι ανθρωποι του δικεφάλου του βορρά έχουν αλλάξει στάση και όλα δείχνουν ότι ο Κάτσε είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται στους πράσινους.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα επέλθει και είναι πολύ πιθανό αύριο, όπως γράφει η Πράσινη, να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις για την ανανέωση του δανεισμού του Κάτσε στον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει ζητήσει και ο Γιώργος Δώνης τόσο από τον Νίκο Νταμπίζα, όσο και από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.