Μπορεί η υπόθεση να έχει “παγώσει”, μπορεί διάφορες εκκρεμότητες να μην είχαν τακτοποιηθεί το τελευταίο διάστημα και να δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η παραμονή Καλάθη στον Παναθηναϊκό θα ναυαγήσει, αλλά όλα δείχνουν ότι θα έχουμε άισιο τέλος στην υπόθεση και ο Νικ θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα για τουλάχιστον μια τριετία ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  παρά το δέλεαρ του NBA και την αναμονή μήπως βρεθεί κάτι αξιόλογο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο ομογενής γκαρντ είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (μαζί με τα μπόνους 6,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια) και να σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας. Παράλληλα, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας LIVESPORT αναφέρει ότι ο Νικ είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός κάνει μια πάρα πολύ σημαντική κίνηση, κρατώντας, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τον αρχηγό του και για τα επόμενα τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ, με μεγάλο στόχο, φυσικά, την επιστροφή στην κορυφή στην Ευρώπη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου