ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Είπε το ναι ο Καλάθης – Μένει στον Παναθηναϊκό!

Ο Νικ Καλάθης απάντησε θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού!

Είπε το ναι ο Καλάθης - Μένει στον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νικ Καλάθης, καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση του τριφυλλιού για τα επόμενα τρία χρόνια. Από νωρίς το panathinaikos24.gr σας είχε γράψει για τις πολλές πιθανότητες θετικής απάντησης του Ελληνα γκαρντ, κάτι το οποίο έγινε!

Ο Καλάθης είπε το ναι στη σούπερ προσφορά των πρωταθλητών και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, που θα του αποφέρουν συνολικά μαζί με τα μπόνους κοντά στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, φυσικά, είναι άκρως θετική για τους “πράσινους” που κρατούν στο ρόστερ τους τον καλύτερο Ευρωπαίο γκαρντ και ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα την επόμενη σεζόν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 42.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...