ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΟΝΕΖΟΥ

Έρχεται από τρομερή σεζόν ο Λάσμε (vid)

Ο Στεφάν Λάσμε επιστρέφει έπειτα από 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα πράσινα ύστερα από μια εκπληκτική σεζόν με την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Έρχεται από τρομερή σεζόν ο Λάσμε (vid)

Ο Γκαμπονέζος μπορεί να είναι, πλέον, στα 35 του, αλλά το κορμί του και η γενικότερη σωματοδομή του τον βοηθάει να παίζει ακόμα μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Ο  Λάσμε μετά τον αποκλεισμό του (σ.σ. είχε τιμωρηθεί όταν και βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ) επέστρεψε στα παρκέ τον Μάιο του 2017 και πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την Ούνιξ.

Για την ακρίβεια, ο έμπειρος σέντερ είχε 14,6 πόντους, 6, 4 ριμπάουντ και 2,4 κοψίματα μέσο όρο ανα παιχνίδι. Και μόνο οι αριθμοί μαρτυρούν την τρομερή χρονιά που έκανε ο Λάσμε.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=9OmqhxCUalk

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.