ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Το παλεύει και για Τζέιμς ο Παναθηναϊκός!

Μετά την ανανέωση Καλάθη, οι πράσινοι προσπαθούν να κρατήσουν στο ΟΑΚΑ και τον Μάικ Τζειμς!

Το παλεύει και για Τζέιμς ο Παναθηναϊκός!

Ανατροπή δεδομένων, σύμφωνα με την «Sportime», στην υπόθεση του Μάικ Τζέιμς. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες  ότι οι πράσινοι θέλουν να ανανεώσουν και να κρατήσουν και τον Αμερικανό.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται  ότι το «τριφύλλι» είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον Μάικ για 2+1 χρόνια.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο θεωρούν ότι Μάικ Τζειμς και Νικ Καλαθης δημιουργούν ένα εκρηκτικό δίδυμο που μπορεί να… απογειώσει τον Παναθηναϊκό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι οΤζέιμς τη φετινή χρονιά σε 12 αγώνες που αγωνίστηκε στην Euroleague είχε κατά μέσο όρο 16,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 13,58 πόντους, 3,42 ασίστ και 2,58 ριμπάουντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.