ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κρίνεται η υπόθεση του Χαραλαμπόπουλου

«Ανοιχτά» όλα τα δεδομένα για το μέλλον του νεαρού φόργουορντ. Τα σενάρια και η ομάδα που φέρεται να επιδιώκει τον δανεισμό του.

Κρίνεται η υπόθεση του Χαραλαμπόπουλου

Την περασμένη σεζόν, ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε την απόφαση να δώσει το «ΟΚ» για τον δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ. Κίνηση που έγινε ώστε να βοηθηθεί ο νεαρός φόργουορντ και να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο παρκέ.

Ο Χαραλαμπόπουλος έλαβε αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Θεσσαλονίκη και συνεισέφερε ώστε ο ΠΑΟΚ να τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Πλέον, ο ίδιος αναμένει την απόφαση του Παναθηναϊκού, καθώς ο δανεισμός του στον «δικέφαλο του Βορρά» ολοκληρώθηκε και μένει να φανεί που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Μέχρι στιγμής, όλα τα δεδομένα φαίνεται ότι είναι ανοιχτά για το μέλλον του νεαρού φόργουορντ, ωστόσο οι πιθανότητες νέου δανεισμού του είναι αυξημένες. Από τη μία πλευρά, στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του παίκτη, ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις τους, για το εάν κάνουν νέα κρούση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.649 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου, έχει οδηγήσει στο να υπάρξει ενδιαφέρον από τους νεοφώτιστους για τον δανεισμό του παίκτη.

Εν ολίγοις, η τελική απόφαση για τον διεθνή φόργουορντ βρίσκεται στα χέρια του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θα κρίνει τα υπέρ και τα κατά της περίπτωσής του και θα αποφασίσει για το εάν θα τον επαναφέρει στο ρόστερ του τριφυλλιού ή θα δώσει το «ΟΚ» για νέο δανεισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...