ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύο χρυσά βραβεία για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα «Sports Marketing Awards 2018»

Τίτλοι εντός και εκτός παρκέ για τον Παναθηναϊκό, που σάρωσε στα Marketing Awards.

Δύο χρυσά βραβεία για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα «Sports Marketing Awards 2018»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Πρώτη και πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται παραμένει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Η «πράσινη» ομάδα βρέθηκε στην κορυφή και στα Sports Marketing Awards 2018 κατακτώντας δύο χρυσά βραβεία, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση και σημαντική επιβράβευση της πρωτοποριακής και δημιουργικής δουλειάς που γίνεται σε διαφορετικούς στρατηγικούς άξονες. 

Στη λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (28/6) στο Gazarte, εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανέβηκαν δύο φορές στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα και παρέλαβαν τα βραβεία τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα χρυσά βραβεία αφορούσαν το PAO BC WIFI στο ΟΑΚΑ μέσω του οποίου παρέχεται δωρεάν ίντερνετ σε όλους του φιλάθλους καθώς και τη χρήση των Social Media από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, που έχουν ως σύνθημα το «#PAOFansPAOPower».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.824 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κατάκτηση των άνωθεν βραβείων αποτελούν απόδειξη ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δεν αναδεικνύεται πρωταθλήτρια μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και εκτός αυτών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.