ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η αναφορά της Euroleague για την επιστροφή Λάσμε

Θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague η μεταγραφή του Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό.

Η αναφορά της Euroleague για την επιστροφή Λάσμε

Με τίτλο «Ξανά μαζί Λάσμε και Παναθηναϊκός», η Euroleague ανέδειξε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την επιστροφή του Γκαμπονέζου σέντερ στο «τριφύλλι».

Στο κείμενο γίνεται αναφορά για τη νέα θητεία του Λάσμε, έπειτα από το απόλυτα επιτυχημένο πρώτο του πέρασμα από το ΟΑΚΑ, που απέφερε δύο νταμπλ αλλά και προσωπικές διακρίσεις όπως τον τίτλο του ”Καλύτερου Αμυντικού της Χρονιάς” τη σεζόν 2012-13, αλλά και την παρουσία του στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης το 2014.

Παράλληλα, στο άρθρο επισημαίνεται το γεγονός πως ο Λάσμε επιστρέφει στην Euroleague, κατέχοντας την όγδοη θέση στη λίστα με τους καλύτερους μπλοκέρ της διοργάνωσης, έχοντας καταγράψει 160 τάπες.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 37.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...