ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντίνου: «Στις 6 Ιουλίου η κρίσιμη ημερομηνία για το μέλλον της ΠΑΕ»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στα ερτζιανά για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για την ημερομηνία-κλειδί στην υπόθεση, την 6η Ιουλίου.

Κωνσταντίνου: «Στις 6 Ιουλίου η κρίσιμη ημερομηνία για το μέλλον της ΠΑΕ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play 96.1»:

Για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η αλλαγή στην ιδιοκτησία της ομάδας είναι αλήθεια ότι αργεί, αλλά αυτό μπορεί να είναι και καλό. Λένε ότι το καλό αργεί να γίνει. Νομίζω ότι η καταλυτική ημερομηνία είναι στις 6 Ιουλίου. Εκεί υπάρχει μια γενική συνέλευση και μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα… Από εκεί και πέρα περιμένουμε όπως και όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έχουμε μια ανησυχία αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο και τον Κάτσε: «Το δύσκολο θα είναι ότι θα ξεκινήσουμε με -6. Νομίζω ότι ο Νταμπίζας μπορεί να διαχειριστεί αυτό το κομμάτι. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να φτιάξει μια καλή ομάδα. Η οποία θα έχει παρόν αλλά και μέλλον.Ένας ποδοσφαιριστής που περιμένουμε να μας βοηθήσει είναι και ο Κάτσε και είμαστε αισιόδοξοι. Προς το παρόν τον θέλουμε ως δανεικό με στόχο την αγορά του αργότερα. Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές μόνο ανανεώσεις, ενώ η περίπτωση Μυστακίδη είναι πιο δύσκολη».

Για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού: «Υπάρχει πρόταση από τον υπουργό αλλά με τον τρόπο που θέλει να την περάσει είναι λίγο δύσκολο.Θα ισχύει από την περίοδο 2019-20. Αρχικά θα πρέπει να δούμε από πού έρχονται όλα αυτά τα χρήματα. Θα πρέπει να δούμε εάν αυτά είναι εγγυημένα. Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Υπάρχουν αρκετές ασάφειες και οι ομάδες δεν το βλέπουν με πολύ καλό μάτι. Στα χαρτιά φαίνεται καλό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει.Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, άρα πρέπει πρώτα να λυθεί αυτό για να μιλήσουμε για το 2019.Ο υπουργός μας μετέφερε της προτάσεις του απλά, αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει από τα θεμέλια.Η Λίγκα μπορεί να φέρει προτάσεις για να βελτιώσει το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να υπάρχει μια κοινή γραμμή σε αυτό».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...