ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Στο Τίλμπουργκ θα «χτιστεί» ο νέος Παναθηναϊκός

Οριστικοποιήθηκε το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της «πράσινης» προετοιμασίας.

Οριστικό: Στο Τίλμπουργκ θα «χτιστεί» ο νέος Παναθηναϊκός

Το προπονητικό κέντρο του Τίλμπουργκ της Ολλανδίας φάνταζε ως το φαβορί για το μέρος όπου θα φιλοξενηθεί η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» οριστικοποίησαν την Τετάρτη την επιλογή του Τίλμπουργκ, ερχόμενοι σε συμφωνία με τους ιθύνοντες και κλείνοντας τα εισιτήρια.

Ο Γιώργος Δώνης, το επιτελείο του και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα στις 16 Ιουλίου, επιστρέφοντας πίσω στις 31 του μηνός.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.195 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...