ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τέσσερις μεταγραφές για το τριφύλλι!

Προσθήκες ουσίας για την επιστροφή.

Τέσσερις μεταγραφές για το τριφύλλι!

Στον Παναθηναϊκό δείχνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών, πραγματοποιώντας κινήσεις ουσίας προς αυτήν την κατεύθυνση, αποσπώντας το «ναι» από τέσσερις αθλήτριες, την Αναστασία Σλούκα, την Σταυρία Κόνιαλη, την Άσπα Καλαμπάκου και την Ρούλα Μούλη.

Και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού έχουν κάνει περάσματα στο παρελθόν από την ομάδα. Η 33χρονη φόργουορντ, Σταυρούλα Μούλη, αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2016-17, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Κρόνου Αγίου Δημήτριου. Στην ίδια ομάδα έβγαλε την περασμένη σεζόν και η 25χρονη γκαρντ, Άσπα Καλαμπάκου.

Η Αναστασία Σλούκα είναι 25 ετών, αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και το 2011 είχε ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, παραμένοντας ως το 2017, προτού μετακομίσει για μία σεζόν στον Αθηναϊκό. Τέλος, τα πράσινα έχει φορέσει και η 25χρονη πλέι μέικερ από την Κύπρο, Σταύρια Κόνιαλη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.