ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κυνηγά το όνειρο με τους Κίνγκς ο Όγκαστ

Δοκιμάζει την τύχη του στο Summer League, ελπίζοντας σε καλά νέα.

Κυνηγά το όνειρο με τους Κίνγκς ο Όγκαστ

Ο Όγκαστ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το τριφύλλι και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ο ίδιος πάντως έχει αφήσει στην άκρη του μυαλού του κάθε άλλη προοπτική και προσανατολίζεται στο κυνήγι του ονείρου του ΝΒΑ.

Φορώντας τη φανέλα των Σακραμέντο Κίνγκς, ο Όγκαστ θα δοκιμαστεί στο φετινό Summer League, κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Μαϊάμι Χιτ, με τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τις 2, τις 3 και τις 5 του μηνός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...