ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

NOVA σε Superleague: «Πάρτε μέτρα»!

Η NOVA ζήτησε από την Super League να πάρει τα μέτρα της, ώστε να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.

NOVA σε Superleague: «Πάρτε μέτρα»!

Αναλυτικά η επιστολή:

«Να πράξει άμεσα καθετί αναγκαίο, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να τηρηθεί απαρέγκλιτα η ανακοινωθείσα ημερομηνία έναρξης αυτού (25.8.2018)».

«Oποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση στον προγραμματισμό του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, καθώς και οποιαδήποτε παρέκκλιση από την ήδη ανακοινωθείσα ημερομηνία έναρξης αυτού θα προκαλέσει αφενός σημαντική εμπορική ζημία και αφετέρου σοβαρή βλάβη της φήμης και του κύρους της συνδρομητικής μας πλατφόρμας».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η NOVA αφού συνεχάρη τον Ευάγγελο Μπαταγιάννη για την ανάληψη της προεδρία της Super League αναφέρει ότι είναι σε γνώση της ότι ο Συνεταιρισμός και οι ΠΑΕ-μέλη του βρίσκονται σε συζητήσεις με θεσμικούς παράγοντες, αναφορικά με διάφορα ζητήματα που άπτονται του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος. H συνδρομητική πλατφόρμα αναφέρει ρητώς ότι «ανεξαρτήτως της κατάληξης των ως άνω συζητήσεων και ζυμώσεων και του χρόνου ολοκλήρωσης αυτών, τονίζουμε, ότι ο Συνεταιρισμός σας, του οποίου κύρια αποστολή είναι η οργάνωση και διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οφείλει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.