ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ντορέλ Ράιτ (vid)

Ένα από τα ονόματα που ίσως απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδος, είναι και εκείνο του Αμερικανού ψηλού, Ντορέλ Ράιτ.

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ντορέλ Ράιτ (vid)

Στο «τριφύλλι» έχουν καταφέρει να διευθετήσουν την υπόθεση Καλάθη, με τον 29χρονο γκαρντ να παραμένει στην ομάδα για τρία ακόμη χρόνια, λέγοντας το «ναι» στην ηγεμονική προσφορά που του έγινε. Παράλληλα, τα «πράσινα» θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Στεφάν Λάσμε. Πλέον, υπό αυτές τις συνθήκες, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί με υπομονή, δίχως βιασύνη, για να συμπληρώσει το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που έχει προταθεί στο τριφύλλι είναι εκείνο του Ντορέλ Ράιτ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sportday». Ο Ράιτ είναι 32 ετών, αγωνίζεται στη θέση «4» (2.06μ. ύψος) και προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν με καλές επιδόσεις, φορώντας τη φανέλα της Μπάμπεργκ (11,6 πόντους με 42.2% τρίποντα, 5,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής κατά μ.ο στην Ευρωλίγκα), έχοντας παράλληλα αγωνιστεί σε 570 ματς του ΝΒΑ και φορέσει «δαχτυλίδι» με τους Χιτ το 2006.

Ο Ράιτ ξεχωρίζει για τις επιθετικές αρετές του, οι οποίες ξεπερνούν τις αμυντικές επιδόσεις του, σουτάροντας με πάνω από 80% στις βολές, ενώ πέρσι είχε -σε Ευρωλίγκα και γερμανικό πρωτάθλημα- πάνω από 40% στις προσπάθειες τριών πόντων.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.209 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.