Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί εν όψει της νέας σεζόν, με τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του να προχωρούν προς αξιολόγηση των μονάδων που ξεχώρισαν φέτος με την Κ-20, αλλά και εκείνων που παραχωρήθηκαν ως δανεικοί.

Αρκετοί παίκτες από την Κ-20 έχουν λάβει… ειδοποιητήριο ώστε να παρουσιαστούν στην «πρώτη» του τριφυλλιού στο Κορωπί, ενώ όσοι δεν πήραν ειδοποίηση, οδεύουν προς δανεισμούς σε ομάδες της Football League προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να «ψηθούν» σε συνθήκες επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Στο Κορωπί θα βρεθούν οι Βαλμάς, Μίγγος (Καλλιθέα) και Αγγελόπουλος (Εργοτέλης) οι οποίοι την περασμένη σεζόν είχαν παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες αλλά και αρκετοί παίκτες από την Κ-20 που έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παρουσίες νεαρών θα είναι ευάριθμες, με τον Δώνη να αξιολογεί τις περιπτώσεις τους και να λαμβάνει την τελική απόφαση σχετικά με το ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα δοθούν ως δανεικοί…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου