ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απομακρύνεται οριστικά ο Μυστακίδης για το τριφύλλι

Δεν προχωράει η υπόθεση Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό.

Απομακρύνεται οριστικά ο Μυστακίδης για το τριφύλλι

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Εργκούς Κάτσε, ο οποίος θα παραμείνει στο τριφύλλι και τη σεζόν που έρχεται, ωστόσο δεν κατάφεραν να επιτύχουν συμφωνία για τον Γιάννη Μυστακίδη.

Η περίπτωση του Έλληνα φορ ήταν εξαρχής δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, που επεδίωκε να βρεθεί κοινός τόπος για την ανανέωση του δανεισμού του. Ωστόσο, η κλήση του 24χρονου επιθετικού στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί εκεί, οδήγησαν τον Λουτσέσκου στο να «φρενάρει» κάθε σκέψη για νέο δανεισμό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6, o Μυστακίδης είχε χθες τετ-α-τετ με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, ακούγοντας ότι τον υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν και είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στις προπονήσεις.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός αυτό, απομάκρυνε οριστικά κάθε περίπτωση ανανέωσης της παρουσίας του 24χρονου ποδοσφαιριστή στη Λεωφόρο και τον Παναθηναϊκό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...