ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ένας «μπομπέρ» στη λίστα του Πασκουάλ (vids)

O σουτέρ που έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός και τα δεδομένα μετά το «τιτίβισμα» του Τζέιμς.

Ένας «μπομπέρ» στη λίστα του Πασκουάλ (vids)

Στον Παναθηναϊκό προχωρούν ακάθεκτοι στην υλοποίηση της στρατηγικής εν όψει της νέας σεζόν, με τα πρώτα δείγματα να έχουν φανεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (ανανέωση Καλάθη, επιστροφή Λάσμε), την ώρα που υπάρχουν ορισμένα ζητήματα προς επίλυση.

Ένα εξ αυτών αφορά το μέλλον του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος μένει free agent, έχει δει το όνομά του να «παίζει» στα ιταλικά και τα ισραηλινά ΜΜΕ, με τον ίδιο τον Αμερικανό να ξεκαθαρίζει μέσω του χθεσινού «τιτιβίσματός» του ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια πρόταση από το τριφύλλι.

Λίγο αργότερα, γνωστοποιήθηκε, μέσω του sdna.gr, ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει ορισμένες επιλογές στη θέση του κλασικού σουτέρ, με εκείνη του Ματ Τζάνινγκ να ξεχωρίζει. Ο Τζάνινγκ αποτελεί μια περίπτωση που βρίσκεται στα ψηλά της λίστας του Τσάβι Πασκουάλ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=cNQN-e8OqSA

Ο 30χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ (μπορεί να ανέβει και στο «3» υπό προϋποθέσεις) έχει γράψει «χιλιόμετρα» στα παρκέ της Ευρώπης, έχοντας συμμετοχές από το 2012, με σταθμούς τη Σιένα (2012-13), την Τσιμπόνα, την Εφές (2014-15), τη Χάποελ (2015-16), τη Λοκομοτίβ Κουμπάν αλλά και τη Μπασκόνια. Στη Βιτόρια πήγε με δίμηνο συμβόλαιο αλλά εξασφάλισε ανανέωση μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν.

Ο Τζάνινγκ αποτελεί μια περίπτωση σουτέρ με ευχέρεια στην περιφέρεια, με 38.8% στα σουτ τριών πόντων και 79.1% στις βολές κατά μέσο όρο στις 114 συμμετοχές που έχει καταγράψει στην Euroleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.